Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Технички соработник кон оддел Извоз

12/21/20 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

  • Бугарија
  • Пловдив
Технички соработник кон оддел Извоз

Одделот за апарати за домаќинство на Либхер од 1954 година развива, произведува и продава широк спектар на висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи. Ние ги инспирираме нашите клиенти повторно и повторно со нови предности, истовремено надминувајќи ги границите на досега постигнатото. Секогаш чекор напред, денес веќе размислуваме за утре.

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Како Технички соработник во оддел Извоз ќе бидете дел од светски лидер во производството на опрема за ладење. Рамо до рамо со високо квалификувани специјалисти, ќе придонесувате за создавање на апарати од највисока класа за нашите милиони корисници ширум светот. Либхер значи безбедност и стабилност. Станете дел од нашето семејство.

 

Барања:

  • Образование - средно или високо;
  • Одлична компјутерска писменост: MS Office за обработка на анализи и статистики;
  • Владеењето на англиски или германски јазик е предност.

 

Главни обврски:

  • Подготовка на придружна транспортна документација;
  • Печатење на упатства и рачно комплетирање и обележување;
  • Организирање на материјали;
  • Проверка на фактури и цени;
  • Изготвување на товарни распореди и комуникација со транспортни компании;
  • Издавање на фактури и кредитни известувања;
  • Обработка на штети и побарувања кон осигурителни компании.

 

Потребни документи:

  • Автобиографија;
  • Мотивационо писмо.

 

Ние ви нудиме:

  • Строго почитување на договорите меѓу страните;
  • Обуки поврзани со подобрување на ефикасноста во извршувањето на работните обврски;
  • Здрави и безбедни услови за работа;
  • Внатрешни односи во компанијата засновани на утврдени правила и процедури;
  • Дополнително здравствено осигурување;
  • Социјални придобивки

  

Првичниот избор ќе се заснова на документи. Ќе контактираме само одобрени кандидати. Гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.

  • Високо
  • Техничар со средно образование
  • -
  • Полно работно време
  • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

  • Булгартел Скопје ДООЕЛ

    Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

  • Шети Бугарија ДООЕЛ

    Шети Бугарија ДООЕЛ е компанија, специјализирана во изработката на единични или комплексни производи од метал. Таа е докажан производител на шарки и механизми за мебел и бела техника, кој тесно соработува со компании во областа на електроиндустријата, машиноградбата, индустријата за мебел, како и во областа на апаратите за домаќинство.

  • Старт Инженеринг АД

    Старт Инженеринг АД е водечки лидер во областа на проектирање, монтажа, имплементација на нови технологии, автоматизација и пуштање во работа и прилагодување на големи енергетски и индустриски објекти. Насоките во кои фирмата е специјализирана се: контролни мерни уреди и автоматизација, греење, вентилација и климатизација, производна активност, електрична апаратура и опрема, монтажа, консалтинг.

Види ги сите »