Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / SMD оператори

03/14/19 назад
Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ / BHTC

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
SMD оператори

 

ВНТС е германска компанија која произведува и развива електроника за клима-уреди за автомобили. На глобално ниво, компанијата обезбедува работа на повеќе од 1.500 вработени кои работат во Германија, САД, Индија, Кина и Јапонија. Наши клиенти се водечки производители на автомобили во светот. Од 2013 година ВНТС влезе на бугарскиот пазар.

 

За потребите на нашето производство во Софија, Бугарија (240 км од Скопје) бараме мотивирани и искусни:

 

SMD оператори 

 

Главни обврски:

• Работи на линијата SMD, следејќи ги упатствата за работа;

• Врши континуирана проверка на електронските кола со помош на визуелна контрола;

• Одговара за присуството на неопходните компоненти и потрошен материјал на линијата за да се спречи запирање на производствениот процес;

• Ги почитува правилата и упатствата за квалитет; 

• Ги почитува правилата и упатствата за здрави и безбедни работни услови.

 

Барања:

• Соодветно техничко образование;

• Професионално искуство на слично работно место во производствено претпријатие (автомобилска индустрија или производство на електронски компоненти);

• Искуство со опрема на ASM Siplace ќе се смета за предност;

• Основни познавања на производствените процеси;

• Владеење на англиски или германски на работно ниво се смета за предност;

• Вештини за тимска работа, добри комуникациски вештини;

• Дисциплинирана, организирана и доверлива личност.

• Работа во смени.

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Инженер за електроника
 • Работа во смени

Конкурирај

HRBulgaria@bhtc.com

Види ги сите

Фирми

 • Мари Бентц

  Мари Бентц е докажана производствена фирма во областа на индустриската вагарска мерна техника. Компанијата е производител на автомобилски ваги, железничка ваги, кранови ваги, платформски ваги, ваги за определување на цени, лабораториски ваги, давачи за притисок, вагарска електроника, индустриски системи за мерење на тежина, системи за идентификација и комплексни инженеринг решенија во сферата на вагарското мерење.

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

Види ги сите »