Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Монтери во производство

11/06/20 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Монтери во производство

„ЛИБХЕР-ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн "ЛИБХЕР". Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Монтери во производство

 

Барања за вработување на работното место:

 - Подготвеност за работа во смени

 

Главни обврски:

 - Извршување на производствените задачи според соодветното работно место и производствената програма;

 - Почитување на технолошките барања и упатства;

 - Почитување на барањата поврзани со квалитетот и безбедната работа.

 

Потребни документи:

 - Автобиографија.

 

Ние ви нудиме:

- Сигурност, стабилност и коректност во работно - правните односи;

 - Бруто плата - 1.500 лева по првиот полн месец во фирмата, која вклучува: до 20% бонус по првиот полн месец во фирмата; До 15% бонус за присуство; Додаток за ноќно работење - минимум 2 лева за час; Ваучери за храна - 60 лева; Додаток за поевтина храна - 40 лева;

 - Бесплатен превоз или додаток за транспортни трошоци;

 - Дополнително здравствено осигурување;

 - Богати социјални активности - фудбал, фитнес, пливање, тенис, иницијативи поврзани со подобрување на животната средина и други.

 

Првичниот избор ќе се одвива според документи. Ќе контактираме само со одобрените кандидати.

 

Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Работа во смени
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Булгартел Скопје ДООЕЛ

  Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

 • Т и Д Инженеринг ДООЕЛ

  Т и Д Инженеринг е водечка европска компанија со дејност инженеринг во областа на енергетиката, електротехниката и електрониката. Поспецијално таа се занимава со изградба на индустриски мрежи од програмабилни контролери и средства за автоматизација, како и системи за далечинско управување и далечинска сигнализација во енергетиката и индустријата.

Види ги сите »