Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Техничар-механичар

11/04/20 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Техничар-механичар

Веќе 18 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

Техничар-механичар – град Софија (на околу 250 километри од Скопје)

 

Главни обврски

 • Составување на готови детали според цртеж;
 • Работа со рачен алат (прилагодливи клучеви, шестоаголни клучеви, шрафцигери);
 • Работа со рачни електрични алати (брусалица електричен  шрафцигер);
 • Работа со мерни инструменти - мерна лента, шублер;
 • Учество во монтажни активности.

 

Барања:

 • Средно техничко образование;
 • Внимание кон деталите, умешност, одговорност;
 • Подготвеност да преземе индивидуални задачи;
 • Способност за работа во тим.

 

Компанијата нуди обука за работното место.

 

Доколку ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја Вашата автобиографија.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

e-mail: multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com.

Види ги сите

Фирми

 • Шети Бугарија ДООЕЛ

  Шети Бугарија ДООЕЛ е компанија, специјализирана во изработката на единични или комплексни производи од метал. Таа е докажан производител на шарки и механизми за мебел и бела техника, кој тесно соработува со компании во областа на електроиндустријата, машиноградбата, индустријата за мебел, како и во областа на апаратите за домаќинство.

 • Индустриски роботи ДООЕЛ

  Индустриски Роботи ДООЕЛ е компанија формирана со цел да го помогне индустриското производство со воведување на автоматизирани и роботизирани системи. Друштвото е специјализирана за продажба, инсталирање и програмирање на половни роботи поминале низ потребната проверка, поправка и сервисирање. Во својот најголем дел половните роботи не го завршиле својот животен циклус, а се заменуваат со понови верзии, поради брзиот развој на софтверските технологии.

 • Би Ту Ен ДООЕЛ

  Би Ту Ен ДООЕЛ (B2N Ltd) е докажана компанија на пазарот за 3D технологија. Компанијата е лидер во увозот, дистрибуцијата, имплементацијата и обуката кај 3D производите, што наоѓаат широка примена во инженерството, архитектурата, роботиката, медицината, телевизијата и игрите, уметноста, возилата, модата и многу повеќе.

Види ги сите »