Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Конструктор во оддел Производствен инженеринг

01/12/21 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Конструктор во оддел Производствен инженеринг

Одделението за апарати за домаќинство на Либхер развива, произведува и продава широк спектар на висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи веќе од 1954 година. Ние ги инспирираме нашите клиенти повторно и повторно со нови предности, истовремено надминувајќи ги границите на досега достигнатото. Секогаш чекор напред, денес веќе размислуваме за утре.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Како Конструктор Вие ќе бидете дел од светски лидер во производството на техника за ладење. Рамо до рамо со високо квалификувани специјалисти, ќе придонесувате за создавање на уреди од највисока класа за нашите милиони корисници ширум светот. Либхер значи безбедност и стабилност. Станете дел од нашето семејство. Одделението за апарати за домаќинство на Либхер развива, произведува и продава широк спектар на висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи веќе од 1954 година. Ние ги инспирираме нашите клиенти повторно и повторно со нови предности, истовремено надминувајќи ги границите на досега достигнатото. Секогаш чекор напред, денес веќе размислуваме за утре.

 

Барања за вработување на работното место:

 • Образование - високо техничко во областа на машиноградбата;
 • Владеење на германски и/или англиски јазик - писмено и говорно - ниво B2/C1 според европската референтна јазична рамка.  
 • Работа со CAD и ERP системи, MS Office;
 • Искуство во автоматизација на производството;
 • Познавање на стандардите ISO 9001 и ISO 14001.

 

Предности:

 • Вештини за управување со проекти, искуство во буџетирањето, контрола на активностите и анализа на ризик; 
 • Искуство во проектирањето, изработката и пуштањето во работа на нестандардна опрема.

 

Главни обврски:

 • Проектирање и пуштање во работа на нестандардна опрема;
 • Анализирање и решавање на проблеми во производството, поврзани со нестандардната опрема; 
 • Автоматизација на рачната и монотона работа;
 • Автоматизација на процеси во производството со цел намалување на мускулните оптоварувања;
 • Проектирање и изработка на уреди за олеснување на монтажните активности на работните места;
 • Подобрување на ергономијата на работното место;
 • Оптимизација на процесите;
 • Изработка на технички задачи и техничка документација;
 • Следење за постигнување на целите, усогласеност со роковите, проектните трошоци, барањата за квалитет и сл.; 
 • Учество во проекти.

 

Потребни документи:

 • Автобиографија.

 

Ние ви нудиме:

 • Строго почитување на договорите меѓу страните;
 • Обуки поврзани со подобрување на ефикасноста во извршување на работните обврски;
 • Здрави и безбедни услови за работа;
 • Внатрешни односи во компанијата засновани на утврдени правила и процедури;
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Социјални бенефиции.

 

Почетни одабир ће се обавити на основу докумената. Контактираћемо само одобрене кандидате. Јамчимо потпуну поверљивост ваше пријаве. Наведени подаци су лични у смислу ЗЗЛП-а и подлежу посебном режиму заштите.

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација – Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

 • КМТ Сервис ДООЕЛ

  КМТ Сервис ДООЕЛ е докажана фирма која се занимава со сервисна поддршка, продажба и обука во областа на апаратурата за лоцирање на оштетувања на подземни комуникации, тестирање, следење и испитување на подземни енергетски траси, трансформаторски станици, водоводни и канализациони мрежи, отворени и затворени водни базени.

 • Т и Д Инженеринг ДООЕЛ

  Т и Д Инженеринг е водечка европска компанија со дејност инженеринг во областа на енергетиката, електротехниката и електрониката. Поспецијално таа се занимава со изградба на индустриски мрежи од програмабилни контролери и средства за автоматизација, како и системи за далечинско управување и далечинска сигнализација во енергетиката и индустријата.

Види ги сите »