Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Оператор на апкан/машина за виткање на лим со ЦНЦ

09/14/20 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Оператор на апкан/машина за виткање на лим со ЦНЦ

Веќе 17 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

За потребите на фирмата, бараме професионалец за работното место „Оператор на апкан/машина за виткање на лим со ЦНЦ" – град Софија (на околу 250 километри од Скопје)

 

Одговорности:

 • Работа на апкан машина со ЦНЦ;
 • Читање на техничка документација и цртежи;
 • Одржување во исправна состојба на машината и алатите што му се доверени.

 

Барања:

 • Средно/техничко образование;
 • Способност за тимска работа.

 

Доколку ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја Вашата автобиографија..

 

За интервју ќе контактираме само со кандидати одобрени според документи. За повеќе информации - 0884 923 235.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

e-mail: multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Тел.: 0884 923 235

Види ги сите

Фирми

 • Би Ту Ен ДООЕЛ

  Би Ту Ен ДООЕЛ (B2N Ltd) е докажана компанија на пазарот за 3D технологија. Компанијата е лидер во увозот, дистрибуцијата, имплементацијата и обуката кај 3D производите, што наоѓаат широка примена во инженерството, архитектурата, роботиката, медицината, телевизијата и игрите, уметноста, возилата, модата и многу повеќе.

 • СолТех ДООЕЛ

  СолТех е водечки снабдувач на Балканот, кој нуди комплексни решенија – од проектирањето, низ инструментално екипирање и инструментите, до производството на детали и јазли. СолТех е официјален претставник на HOFFMANN GROUP – водечката европска компанија за висококвалитетни инструменти со своите брендови Garant и Holex. Покрај нив се нудат производите на над 500 од водечките производители во светот.

 • Булгартел Скопје ДООЕЛ

  Булгартел Скопје е подружница на телекомуникацискиот оператор Булгартел, поседува сопствена мрежа за обезбедување на телекомуникациски услуги на територијата на Бугарија, Балканскиот полуостров и Европа. Булгартел Скопје обезбедува телекомуникациски услуги на територијата на Република Македонија и соседните земји, вклучувајќи ги Косово, Албанија и други.

Види ги сите »