Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Оператор на ЦПУ машина (Центар за обработка)

01/12/21 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Велико Трново

Веќе 18 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

За потребите на компанијата бараме вработен за работно место Оператор на ЦПУ машина (Центар за обработка) за град Велико Трново (на околу 220 километри од Софија, Бугарија, или на околу 470 километри од Скопје).

 

Главни обврски:

 • Врши глодања и активности поврзани со нив;
 • Воспоставува, прилагодува и прицврстува универзални и специјализирани уреди и алатки кон машините, кои се наменети за прицврстување, сечење и мерење;
 • Воспоставува, центрира и прицврстува детали со сложена конфигурација, што бараат комбинирано прицврстување;
 • Обработува детали со машини за сечење метали, глода надворешни и внатрешни површини;
 • Секојдневно и периодично технички ги одржува сите достапни видови глодала и уреди;
 • Врши мерења за усогласеност на обработениот детаљ со техничката документација.

 

Барања:

 • Средно техничко образование;
 • Искуство во обработка на метали - предност;
 • Способност за работа во тим.

 

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратете Ваша автобиографија.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com

Види ги сите

Фирми

 • Унисист Инженеринг ДООЕЛ

  Унисист Инженеринг ДООЕЛ е бугарска производствена, инженеринг и трговска компанија специјализирана за развој и производство на опрема и системи за автоматизација заснована на модерна база на елементи и употреба на современи технологии. Во изминатите години Унисист Инженеринг се етаблира како пожелен партнер на големите индустриски претпријатија во Бугарија.

 • Рапид Прогрес ДООЕЛ

  Рапид Прогрес е компанија од Пиринска Македонија, која има активност во областа на индустриските софтверски решенија. Фирмата нуди и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) од водечките програмери. Компанијата е овластен дистрибутер на Dassault Systèmes SolidWorks за територијата на Македонија.

 • Би Ту Ен ДООЕЛ

  Би Ту Ен ДООЕЛ (B2N Ltd) е докажана компанија на пазарот за 3D технологија. Компанијата е лидер во увозот, дистрибуцијата, имплементацијата и обуката кај 3D производите, што наоѓаат широка примена во инженерството, архитектурата, роботиката, медицината, телевизијата и игрите, уметноста, возилата, модата и многу повеќе.

Види ги сите »