Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Warehouse Administrator

11/04/19 назад
Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Warehouse Administrator

Automotive climate control panels and thermo management for the mobile industry are our competence and permanent innovations are our engine for growth. With over 1.600 employees at our different locations in Germany, China, India, Japan, the USA and since 2013 in Bulgaria we belong to the worldwide forefront of manufacturers of climate control panels and units for car air conditioning. We work for all leading OEMs and embrace the entire range from conception and development up to the production of complete climate control systems. With our innovative products we create comfort for people in motion.

 

To strengthen our Production team in our plant in Sofia (240 km to Skopje) we are looking for:

 

Warehouse Administrator

 

Your responsibilities:

 - Perform documentary handling warehouse software in SAP - creating material codes purchase requisitions; coordinating this with supplies department; goods receipt and goods movement of materials;

 - Labeling and arranges of supplied materials;

 - Controls the quantity of spare parts and production materials;

 - Monitor expiration dates and proper storage of materials in the warehouse;

 - Inventory Performing.

 

Required qualifications and skills:

 - University degree;

 - Fluent written and verbal English Language, German will be an advantage;

 - Advanced knowledge of SAP;

 - Computer literacy – MS Excel, MS Outlook;

 - Professional experience minimum 3 years.

 

We offer:

 - Being part of the very first Bulgarian team in Sofia.

 - An international company atmosphere within a dynamic organization having high ambitions and superior team spirit;

 - We are a top tier 1 supplier in one of the most attractive industries of the world.

 • Високо
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

antoniya.ivanova@bhtc.com
HRBulgaria@bhtc.com

Види ги сите

Фирми

 • Мелексис Бугарија ДООЕЛ

  Мелексис Бугарија е дел од структурата на светскиот лидер во развојот и производството на микроелектронски компоненти за индустријата и автомобилската индустрија Melexis. Глобалната фирма е присутна во 12 земји во светот – Бугарија, Белгија, Германија, Украина, САД, Италија, Франција, Швајцарија, Кина, Јапонија, Филипини, Малезија.

 • Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

  Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн Liebherr. Фирмата му припаѓа на насокатаза бела техника, што е лидер во секторот. Од своето основање во 2000 година Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ инвестира над 220 000 000 лева во своите производствени и логистички површини, во континуирана модернизација и проширување, во развој и зголемување на квалификациите на персоналот.

 • Мари Бентц

  Мари Бентц е докажана производствена фирма во областа на индустриската вагарска мерна техника. Компанијата е производител на автомобилски ваги, железничка ваги, кранови ваги, платформски ваги, ваги за определување на цени, лабораториски ваги, давачи за притисок, вагарска електроника, индустриски системи за мерење на тежина, системи за идентификација и комплексни инженеринг решенија во сферата на вагарското мерење.

Види ги сите »