Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Специјалист оддел „Логистика“

09/11/19 назад
Стам Лтд ДОО

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Специјалист оддел „Логистика“

STAMH Ltd е неоспорниот лидер на бугарскиот пазар во областа на проектирањето, испораката и монтажата на системи за сталажи и инженеринг на магацини.

 

Растот на нашата компанија и зголемените проекти нè предизвикуваат да најдеме одговорни, мотивирани и активни личности. Ние го бараме и препознаваме талентот кај луѓето кои ни се придружуваат и им овозможуваме на сите да ги реализираат своите вештини и способности според нашите високи стандарди на работа и корпоративни принципи. Изградивме тим што го развиваме и цениме затоа што знаеме дека тоа е во основата на нашите 20 години успех.

 

За нашата централна канцеларија во град Софија (на околу 250 километри од Скопје) бараме:

 

ЛОГИСТИЧАР ВО СТАМ ЛТД

 

Опис на работата:

 • Нарачка на материјали за изградба на магацини според одредена инженерска спецификација кај фирми испорачувачи од Германија, Полска, Италија, Турција и други;
 • Следење на роковите на испорака;
 • Организирање на транспорт за нарачаните материјали – комплетен и збирен транспорт;
 • Планирање, подготвување и организирање на испорака на материјали за спроведување на проекти во други земји;
 • Подготовка на царински документи;
 • Координација на испораките со царинските агенти, магацин и групи за монтажа;
 • Проверка на доставените материјали според список за пакување;
 • Сметководство за материјални и транспортни фактури;
 • Подготовка на извештаи за магацинска достапност и испораки;
 • Подготовка на извештај Интрастат и извештаи;
 • Архивирање на документи за испорака.

 

Барање:

 • Високо економско или техничко образование;
 • Логистичко искуство од најмалку 1 година;
 • Добро ниво на пишување и зборување на англиски јазик;
 • Основно знаење за сметководство;
 • Практично искуство со работа со ERP системи;
 • Организираност, одговорност.

 

Ние нудиме:

 • Работа во водечка компанија во областа на магацинските стопанства;
 • Интересна и разновидна работа;
 • Определено работно време 8:30-17:30 часот;
 • Годишен одмор - 20 дена, одмор за време на Божиќните празници;
 • Работа во добар тим;
 • Добра плата;
 • Можност за развој.

 

Доколку сте заинтересирани да му се приклучите на нашиот тим и да бидете дел од големи меѓународни проекти, Ве молиме испратете го вашето CV.

 • Високо
 • Дипломиран економист
 • Дипломиран инженер
 • Економист-магистер
 • Инженер-магистер
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

office@stamh.com

Види ги сите

Фирми

 • Стам Лтд ДОО

  Стам Лтд е новото име и директен наследник на долгогодишната активност на докажаната бугарска компанија Сторакт БГ. Компанијата е специјализирана за проектирање, испорака, монтажа, сервис и комплетен инженеринг на сите типови магацински системи.

 • Oventrop GmbH & Co. KG KG / Овентроп

  Компанијата OVENTROP е основана во 1851 година и денес е еден од водечките производители на вентили, регулатори и системи за греење и климатизација - термостатски радијаторски вентили и глави; вентили за хидрауличен и температурен баланс; групи за пумпање; филтри, деаератори и вентили за нафтена индустрија; гас - вентили; вентили за вода за пиење; комплетни системи за површинско греење и ладење; цевки и фитинзи за нив; комплетни системи за изградба на соларни инсталации.

 • ЕТ Мултиинженеринг

  Мултиинженеринг е инженерска фирма која работи во областа на машиноградбата. Таа е специјализирана за конструирање и изработка на транспортни ленти, транспортери и целосни транспортни системи изработени од челик и нерѓосувачки челик.

Види ги сите »