Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Електричар

09/11/19 назад
Центромет АД, Метал Технолоџи Групација АД

Конкурирај

 • Бугарија
 • Враца
Електричар

Група технологија метала - Ангел Балевски Холдинг АД удружује водеће бугарске фабрике у области машинске изградње. Холдинг има потврђене клијенте међу највећим индустријским проблемима на западно-европском тржишту.

 

За једну од наших фабрика "ЦЕНТРОМЕТ" АД - Враца, на околу 110 километри од Софија, Бугарија, или само на околу 360 километри од Скопје, тражимо амбициозног и одговорног професионалца, за позицију:

 

Електричар

 

Барања:

 • Средно техничко образование: електроника или електротехника;
 • Стручно искуство како електричар во производство - минимум 1 година;
 • Искуство во одржувањето на индукциони печки се смета за предност;
 • Група за електрична безбедност - минимум III квалификациона група: 
 • Искуство во спроведување на поправка и профилактика на индустриска електрична опрема.

 

Одговорности:

 • Одговара за квалитетно извршување на поправката и профилактиката на индустриската опрема;
 • Ги почитува барањата на прописите за безбедност и здравје при работа со електрична опрема.

 

Ние нудиме:

 • Професионална реализација во сериозна и стабилна компанија за надворешна трговија;
 • Предизвикот да ги докажете вашите професионални вештини;
 • Надоместок и бонуси поврзани со постигнатите резултати;
 • Социјални придобивки;
 • Развој на кариерата во голема холдинг структура.

 

Апликантите кои се заинтересирани за понудата и одговараат на барањата можат да испратат CV. Кандидати чији су документи одобрени ће бити позвани на разговор.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време

Конкурирај

hr@mtgbg.com

Види ги сите

Фирми

 • КМТ Сервис ДООЕЛ

  КМТ Сервис ДООЕЛ е докажана фирма која се занимава со сервисна поддршка, продажба и обука во областа на апаратурата за лоцирање на оштетувања на подземни комуникации, тестирање, следење и испитување на подземни енергетски траси, трансформаторски станици, водоводни и канализациони мрежи, отворени и затворени водни базени.

 • Т и Д Инженеринг ДООЕЛ

  Т и Д Инженеринг е водечка европска компанија со дејност инженеринг во областа на енергетиката, електротехниката и електрониката. Поспецијално таа се занимава со изградба на индустриски мрежи од програмабилни контролери и средства за автоматизација, како и системи за далечинско управување и далечинска сигнализација во енергетиката и индустријата.

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

Види ги сите »