Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Леар за центрифугално леење

11/04/19 назад
Центромет АД, Метал Технолоџи Групација АД

Конкурирај

 • Бугарија
 • Враца
Леар за центрифугално леење

Група технологија метала - Ангел Балевски Холдинг АД удружује водеће бугарске фабрике у области машинске изградње. Холдинг има потврђене клијенте међу највећим индустријским проблемима на западно-европском тржишту.

 

За једну од наших фабрика "ЦЕНТРОМЕТ" АД - Враца, на околу 110 километри од Софија, Бугарија, или само на околу 360 километри од Скопје, тражимо амбициозног и одговорног професионалца, за позицију:

 

Леар за центрифугално леење

 

Барања:

 • Средно техничко образование: специјалност „Топла обработка на металите“ е предност;
 • Стручно искуство како леар во производство со центрифугално леење е предност.

 

Ние нудиме:

 • Професионална реализација во сериозна и стабилна компанија за надворешна трговија;
 • Предизвик за докажување на Вашите професионални вештини;
 • Надоместок и бонуси поврзани со постигнатите резултати;
 • Социјални придобивки;
 • Развој во кариерата во голема холдинг структура.

 

Молимо вас пошаљите своју аутобиографију, у којој сте описали своје професионално искуство и постигнућа. Кандидати чији су документи одобрени ће бити позвани на разговор.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време

Конкурирај

hr@mtgbg.com

Види ги сите

Фирми

 • ТП ВАГО Контакттехник ДОО

  ТП ВАГО Контакттехник е застапништво на германската компанија WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG за територијата на Македонија, како и соседните држави Бугарија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Црна Гора. WAGO е лидер во производството на производи за електротехника, електроника, автоматика, станбена и индустриска автоматизација.

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

 • ФАНУК Бугарија ДООЕЛ

  ФАНУК Бугарија ДООЕЛ е подружница на FANUC Europe Corp, дел од структурата на јапонскиот лидер во областа на индустриската автоматизација и роботизацијата. Канцеларијата на фирмата во Бугарија е централа на FANUC за Југоисточна Европа и ги опслужува земјите од регионот, вклучително Бугарија, Грција, Македонија, Албанија и Кипар.

Види ги сите »