Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Топилничар

11/01/19 назад
Центромет АД, Метал Технолоџи Групација АД

Конкурирај

 • Бугарија
 • Враца
Топилничар

Група технологија метала - Ангел Балевски Холдинг АД удружује водеће бугарске фабрике у области машинске изградње. Холдинг има потврђене клијенте међу највећим индустријским проблемима на западно-европском тржишту. 

 

За една од нашите фабрики - Центромет АД, град Враца,  на околу 110 километри од Софија, Бугарија, или само на околу 360 километри од Скопје, бараме амбициозен и одговорен професионалец за работното место:

 

Топилничар  

 

Барања:

 • Средно техничко образование: специјалност топла обработка на металите е предност;
 • Стручно искуство како топилничар е предност;
 • Познавање на работа со индукциски печки;
 • Читање на картички за шаржа;
 • Да има не помалку од втора квалификациска група за електрична безбедност;
 • Амбициозен, одговорен, со желба за обука и развој;
 • Отворен за динамична и разновидна работа.

 

Одговорности:

 • Носи целосна материјална одговорност за производството на квалитетни производи;
 • Одговара материјално за заштита на машината и алатите со кои работи и кои се наоѓаат во погонот;
 • Одговара за почитување на стандардите за квалитет.

 

Ние нудиме:

 • Професионална реализација во сериозна и стабилна компанија за надворешна трговија
 • Предизвик за докажување на Вашите професионални вештини;
 • Надоместок и бонуси поврзани со постигнатите резултати;
 • Социјални придобивки;
 •  Развој на кариера во голема холдинг структура 

 

Молимо вас пошаљите своју аутобиографију, у којој сте описали своје професионално искуство и постигнућа. Кандидати чији су документи одобрени ће бити позвани на разговор. 

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време

Конкурирај

hr@mtgbg.com

Види ги сите

Фирми

 • ФАНУК Бугарија ДООЕЛ

  ФАНУК Бугарија ДООЕЛ е подружница на FANUC Europe Corp, дел од структурата на јапонскиот лидер во областа на индустриската автоматизација и роботизацијата. Канцеларијата на фирмата во Бугарија е централа на FANUC за Југоисточна Европа и ги опслужува земјите од регионот, вклучително Бугарија, Грција, Македонија, Албанија и Кипар.

 • Ники ДООЕЛ

  Ники ДООЕЛ е докажан производител на индустриска, комерцијална и дизајн опрема и рекламни полици. Компанијата нуди креативни просторни решенија, индивидуален стил и напредни технологии за прецизно извршување на секој детаљ во различни објекти, вклучувајќи производствени претпријатија, хотели и ресторани.

 • Стам Лтд ДОО

  Стам Лтд е новото име и директен наследник на долгогодишната активност на докажаната бугарска компанија Сторакт БГ. Компанијата е специјализирана за проектирање, испорака, монтажа, сервис и комплетен инженеринг на сите типови магацински системи.

Види ги сите »