Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Специјалист Квалитет (Планирање)

09/18/19 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Специјалист Квалитет (Планирање)

„ЛИБХЕР-ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн „ЛИБХЕР“. Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Специјалист Квалитет (Планирање)

 

Барања:

 - Високо техничко образование;

 - Владеење на  германски јазик како предност или англиски јазик – писмено и говорно - B2 ниво според европската јазична рамка;

 - Многу добри компјутерски вештини - MS Office;

 - Многу добри комуникациски вештини.

 - Претходно искуство во планирање/управување со квалитетот е предност;

 - Владеење на алатки/програми за управување со проекти (Jira, MS Projects) е предност.

 

Главни обврски:

 - Одговара за квалитетот на нови производни проекти

 - Го планира квалитетот во проекти за развој за превентивно обезбедување на соодветните цели за квалитет;

 - Учествува во подготовката на проценката на ризикот на детали, склопови и процеси;

 - Ги дефинира барањата за квалитет и планирањето на потребните тестови и проверки за детали и склопови/купени и сопствено производство /;

 - Користи методи за планирање на квалитетот, како и спроведување на обуки во врска со  различните методи;

 - Изработува  упатства, контролни планови и други документи;

 - Го планира квалитет во однос на специфични барања на клиентите;

 - Ги координира специфичните теми за квалитет со клиентите.

 

Ние нудиме:

 - Строга почитување на договорите меѓу страните;

 - Обуки поврзани со подобрување на ефикасноста во извршувањето на работните обврски;

 - Здрави и безбедни работни услови;

 - Внатрешни односи во фирмата врз основа на воспоставени правила и процедури;

 - Дополнително здравствено осигурување;

 - Социјални бенефиции.

 

Потребни документи:

 - Автобиографија и мотивационо писмо.

 

Првичниот избор ќе се одвива според документи. Ќе контактираме само со одобрените кандидати. Ние гарантираме целосна доверливост на Вашата апликација. Обезбедените податоци се лични во смисла на ЗЗЛП и се предмет на посебен режим на заштита. 

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Вени и Ко ДОО

  Основано во 1992 година, друштвото ВЕНИ и Ко е специјализирано за проектирање, производство и реализација на магацински машини и помошни средства кои ја елиминираат или олеснуваат физичката работа при работа во магацини и вршење на активности при утовар - истовар. Во моментот се реализирани над 4400 парчиња магацински машини во Бугарија, Македонија, Србија, Романија и др.

 • ТП ВАГО Контакттехник ДОО

  ТП ВАГО Контакттехник е застапништво на германската компанија WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG за територијата на Македонија, како и соседните држави Бугарија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Црна Гора. WAGO е лидер во производството на производи за електротехника, електроника, автоматика, станбена и индустриска автоматизација.

 • АББ Блгарија ДООЕЛ

  АББ Блгарија е дел од мултинационалните гигант ABB Group (ABBN: SIX Swiss Ex) - иновативен технолошки лидер во областа на производите за снабдување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти од целиот свет. Продолжувајќи ја својата над 125-годишна историја во иновациите, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализацијата со две насоки со јасна вредност: обезбедување на електрична енергија од секоја електрана до секој електричен штекер и автоматизирање на сите индустриски гранки од природни ресурси до готови производи.

Види ги сите »