Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Погонски механичар

08/07/19 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Погонски механичар

Веќе 17 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија. 

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

Погонски механичар за град Софија (на околу 250 километри од Скопје).

 

Главни обврски:

 - Зглобување на готови детали според цртеж;

 - Работа со рачни алатки (француски клучеви, шестоаголни клучеви, шрафцигери);

 - Работа со рачни електрични алатки (брусалица, шрафцигер);

 - Работа со мерни инструменти - метар, шублер

 

Барања:

 - Средно техничко образование;

 - Внимание кон деталите, умешност, одговорност;

 - Подготвеност за прифаќање на  индивидуални задачи;

 - Вештини за тимска работа.

 

Компанијата нуди обука за ова работно место а и не се бара претходно искуство од кандидатите.

 

Ако ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја Вашата автобиографија  или контактирајте со нас на телефон.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

e-mail: multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Тел.: 0898 523 739

Види ги сите

Фирми

 • Орбико - Македонија

  Орбико Македонија е макро дистрибутер на производи за подмачкување Shell Lubricants на македонскиот пазар. Фирмата нуди широк спектар на производи за подмачкување Shell: висококвалитетни моторни, трансмисиски, хидраулични, редукторски, компресорски, турбински и други масла и масти кои помагаат за продолжување на животниот век на машините, зголемување на меѓу - ремонтниот ресурс и намалување на трошоците за одржување.

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

 • Старт Инженеринг АД

  Старт Инженеринг АД е водечки лидер во областа на проектирање, монтажа, имплементација на нови технологии, автоматизација и пуштање во работа и прилагодување на големи енергетски и индустриски објекти. Насоките во кои фирмата е специјализирана се: контролни мерни уреди и автоматизација, греење, вентилација и климатизација, производна активност, електрична апаратура и опрема, монтажа, консалтинг.

Види ги сите »