Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Заварувач на метални конструкции

07/09/19 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Заварувач на метални конструкции

Мултиинженеринг работи во областа на машиноградбата од 2002 година. Фирмата е специјализира во конструирањето и изработката на разни видови транспортери и транспортни системи. Постепено го проширува својот обем на производство, со конструирање и изработка на специјализирани машини и автоматизација. Главниот пазарен сектор – прехранбената индустрија и лесната индустрија.

 

Во врска со проширување на дејноста на фирмата, бараме амбициозни луѓе за работно место „Заварувач на метални конструкции“ во град Софија, бул. Цариградско шосе 72 (на околу 250 километри од Скопје).

 

Работата е погодна за кандидати со искуство. Кандидати со техничко образование имаат предност

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Телефон за връзка: 0884 923 235

Види ги сите

Фирми

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

 • Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ

  Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ е филијала на водечкиот германски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). Компанијата се занимава со развој и производство на електроника за системи за климатизација во автомобилскиот сектор. Во групата ВНТС се вработени повеќе од 1700 лица кои работат како во централата во Германија, така и во Бугарија, Кина, Индија, Јапонија, САД и Мексико.

 • ТП ВАГО Контакттехник ДОО

  ТП ВАГО Контакттехник е застапништво на германската компанија WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG за територијата на Македонија, како и соседните држави Бугарија, Србија, Босна и Херцеговина, Косово, Албанија и Црна Гора. WAGO е лидер во производството на производи за електротехника, електроника, автоматика, станбена и индустриска автоматизација.

Види ги сите »