Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Механичар за технолошка опрема - 2 слободни работни места

07/09/19 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Механичар за технолошка опрема - 2 слободни работни места

Веќе 17 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

За потребите на производството, компанијата отвора 2 слободни работни места за Механичар за технолошка опрема за градовите Софија (на околу 250 километри од Скопје) и Велико Трново (на околу 220 километри од Софија, Бугарија, или на околу 470 километри од Скопје).

 

Главни обврски:

 • Зглобување на готови детали според цртеж;
 • Работа со рачни алатки (француски клучеви, шестоаголни клучеви, шрафцигери);
 • Рачни алати (брусалица, шрафцигер);
 • Работа со мерни инструменти – метар, шублер.

 

Барања:

 • Средно техничко образование;
 • Внимание кон деталите, умешност, одговорност;
 • Подготвеност за прифаќање на индивидуални задачи;
 • Вештини за тимска работа.
 • Компанијата нуди обука за оваа позиција.

 

Ако ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, ве молиме испратете ја Вашата автобиографија.

 

За интервју ќе контактираме само со кандидатите одобрени од документи. 

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Телефон за връзка: 0884 923 235

Види ги сите

Фирми

 • Мега Инженеринг ДОО

  Мега Инженеринг ДОО проектира, изработува, имплементира системи и средства за автоматизација на технолошките процеси во претпријатија кои работат во областа на прехранбена, хемиска, биотехнолошка, машинска и инженеринг индустрија. Применува индустриски системи и средства за регулација на температура, притисок, влажност, проток, потрошувачка, ниво и концентрација, системи за дозирање, како и системи за управување од високо ниво.

 • Рапид Прогрес ДООЕЛ

  Рапид Прогрес е компанија од Пиринска Македонија, која има активност во областа на индустриските софтверски решенија. Фирмата нуди и имплементира CAD, CAM, CAE, PDM системи и системи за CNC комуникации (DNC и MDC) од водечките програмери. Компанијата е овластен дистрибутер на Dassault Systèmes SolidWorks за територијата на Македонија.

 • Мегер Бугарија ДООЕЛ

  Мегер Бугарија ДООЕЛ е подружница на светски докажаниот производител на контролн – мерни инструменти во областа на енергетиката, телекомуникациите и секторот на водовод и канализација- Megger Group. Компанијата е наследник на Себа КМТ Бугарија откако компанијата и се приклучи на групацијата Megger.

Види ги сите »