Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Графички дизајнер во оддел Проектирање на машини

07/08/19 назад
Либхер-Хаусгерете Марица ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Графички дизајнер во оддел Проектирање на машини

„ЛИБХЕР-ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА“ ДООЕЛ е дел од меѓународниот концерн „ЛИБХЕР“. Компанијата припаѓа на индустријата за бела техника, која е лидер во секторот. Во нашата фабрика во Пловдив работат повеќе од 1900 вработени. Нашето производството опфаќа широк спектар на фрижидери и фризери со квалитет на светско ниво, за кои имаме пазари и клиенти.

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје.

 

Графички дизајнер во оддел Проектирање на машини

 

Главни обврски:

 • Работа на проекти во единица Проектирање на машини;
 • Изготвување на техничка документација, скици и технички цртежи во изометричен вид, во соработка со конструктори и уредници;
 • Одржување на база на податоци за програмата за нарачки на резервни делови на Либхер;
 • Одржување на база на податоци за примената на изготвените цртежи за техничка документација.

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Соодветно образование - цртач, дизајнер или слична квалификација;
 • Искуство со векторски програми;
 • Способност за читање на  технички цртежи и нивната тродимензионална конверзија и примена во скици;
 • Добри вештини за ракување со компјутерски системи;
 • Комуникативност и самостојност;
 • Професионално искуство
 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • Машински инженер
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

lhm_jobs@liebherr.com

Види ги сите

Фирми

 • Мари Бентц

  Мари Бентц е докажана производствена фирма во областа на индустриската вагарска мерна техника. Компанијата е производител на автомобилски ваги, железничка ваги, кранови ваги, платформски ваги, ваги за определување на цени, лабораториски ваги, давачи за притисок, вагарска електроника, индустриски системи за мерење на тежина, системи за идентификација и комплексни инженеринг решенија во сферата на вагарското мерење.

 • Oventrop GmbH & Co. KG KG / Овентроп

  Компанијата OVENTROP е основана во 1851 година и денес е еден од водечките производители на вентили, регулатори и системи за греење и климатизација - термостатски радијаторски вентили и глави; вентили за хидрауличен и температурен баланс; групи за пумпање; филтри, деаератори и вентили за нафтена индустрија; гас - вентили; вентили за вода за пиење; комплетни системи за површинско греење и ладење; цевки и фитинзи за нив; комплетни системи за изградба на соларни инсталации.

 • Индустриски роботи ДООЕЛ

  Индустриски Роботи ДООЕЛ е компанија формирана со цел да го помогне индустриското производство со воведување на автоматизирани и роботизирани системи. Друштвото е специјализирана за продажба, инсталирање и програмирање на половни роботи поминале низ потребната проверка, поправка и сервисирање. Во својот најголем дел половните роботи не го завршиле својот животен циклус, а се заменуваат со понови верзии, поради брзиот развој на софтверските технологии.

Види ги сите »