Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Механичар

06/11/19 назад
ЕТ Мултиинженеринг

Конкурирај

 • Бугарија
 • Софија
Механичар

Веќе 17 години Мултиинженеринг е меѓу лидерите во конструирањето, изработката и имплементацијата на производствени линии, главно за прехранбената и лесната индустрија.

 

Главната активност на фирмата вклучува: - производство на различни видови транспортери, транспортни системи, специјализирани машини и нестандардна технолошка опрема.

 

Фирма Мултиинженеринг бара  Механичар за град Софија (на околу 250 километри од Скопје)

 

Главни обврски:

 • Склопување на готови детали според цртеж;
 • Работа со рачни алатки (клучеви со нагодување, шестоаголни клучеви, шрафцигери);
 • Работа со рачни електрични  алати (брусилка, зашрафувач);
 • Работа со мерни инструменти – метро пантлика, шублер.

 

Барања:

 • Средно техничко образование;
 • Внимание кон детали, умешност, одговорност;
 • Подготвеност за преземање на индивидуални задачи;
 • Вештини за тимска работа.
 • Компанијата нуди обука за работното место и не бара претходно искуство од кандидатите.

 

Ако ги исполнувате нашите барања и сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја Вашата автобиографија. За интервју ќе ги контактираме само кандидатите кои се одобрени според документи.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

e-mail: multiengineering@gmail.com;
office@multiengineering-bg.com;
Тел.: 0888 372 116

Види ги сите

Фирми

 • Индустриски роботи ДООЕЛ

  Индустриски Роботи ДООЕЛ е компанија формирана со цел да го помогне индустриското производство со воведување на автоматизирани и роботизирани системи. Друштвото е специјализирана за продажба, инсталирање и програмирање на половни роботи поминале низ потребната проверка, поправка и сервисирање. Во својот најголем дел половните роботи не го завршиле својот животен циклус, а се заменуваат со понови верзии, поради брзиот развој на софтверските технологии.

 • ЕТ Мултиинженеринг

  Мултиинженеринг е инженерска фирма која работи во областа на машиноградбата. Таа е специјализирана за конструирање и изработка на транспортни ленти, транспортери и целосни транспортни системи изработени од челик и нерѓосувачки челик.

 • Метал Технолоџи Групација АД

  Групација Технологија на металите - Ангел Балевски Холдинг АД е формиран во 1997 година и во неговиот состав влегуваат 3 водечки бугарски леарници: Осам АД во град Ловеч, Алуком АД во град Плевен и Центромет АД во град Враца. Секоја од фабриките на Холдингот има долга историја, докажани традиции и искуство во металуршкиот сектор. Слоганот на фирмата „Една Групација - Многу Можности“ ги претставува обединетите можности и услуги кои ги нудат производствените фабрики на своите клиенти и партнери.

Види ги сите »