Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Машински оператор на хидраулична дигитално - програмска машина

04/28/22 назад
АББ Блгариja ДООЕЛ

Конкурирај

 • Бугарија
 • Пловдив
Машински оператор на хидраулична дигитално - програмска машина за сечење и штанцување на лимови.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технолошки лидер во областа на производите за напојување со електрична енергија и електрична опрема, роботика и погони, индустриска автоматизација и енергетски мрежи, кои послужуваат комунални, индустриски, транспортни и инфраструктурни клиенти низ целиот свет. Со повеќе од 125 години историја на иновации, AББ денес ја пишува иднината на индустриската дигитализација и ги движи Енергетската и Четвртата индустриска револуција. АББ работи во повеќе од 100 земји со околу 132.000 вработени.

 

Во врска со потребите на нашето производство во град Пловдив, на околу 150 километри од Софија, Бугарија, или на околу 380 километри од Скопје, ние сакаме да вработиме: Машински оператор на хидраулична дигитално - програмска машина за сечење и штанцување на лимови.

 

Главни обврски:

 • Работа со хидраулична дигитално - програмска машина за сечење и штанцување на лимови;
 • Штелување на работните параметри на машината;
 • Проверка на квалитетот на деталите пред, за време и по обработката;
 • Почитување на точното и навремено извршување на производствената нарачка;
 • Следење за појава на грешки во работењето на машината;
 • Почитување на утврдениот ред и барања за безбедност и здравје при работа.

 

Барања:

 • Специјалност „Ладна обработка на металите“ ќе се смета за предност;
 • Задолжително е професионално искуство за работа со хидраулична дигитално – програмска машина за сечење и штанцување на лим;
 • Компјутерска писменост;
 • Дисциплинираност и одговорност.

 

Ако ова е работното место што го барате и ги исполнувате условите, Ве молиме испратете ја вашата актуелна автобиографија. Само кандидати одобрени од документи ќе бидат поканети на интервју.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

bg-careers@abb.com

Види ги сите

Фирми

 • Мега Инженеринг ДОО

  Мега Инженеринг ДОО проектира, изработува, имплементира системи и средства за автоматизација на технолошките процеси во претпријатија кои работат во областа на прехранбена, хемиска, биотехнолошка, машинска и инженеринг индустрија. Применува индустриски системи и средства за регулација на температура, притисок, влажност, проток, потрошувачка, ниво и концентрација, системи за дозирање, како и системи за управување од високо ниво.

 • Т и Д Инженеринг ДООЕЛ

  Т и Д Инженеринг е водечка европска компанија со дејност инженеринг во областа на енергетиката, електротехниката и електрониката. Поспецијално таа се занимава со изградба на индустриски мрежи од програмабилни контролери и средства за автоматизација, како и системи за далечинско управување и далечинска сигнализација во енергетиката и индустријата.

 • Унисист Инженеринг ДООЕЛ

  Унисист Инженеринг ДООЕЛ е бугарска производствена, инженеринг и трговска компанија специјализирана за развој и производство на опрема и системи за автоматизација заснована на модерна база на елементи и употреба на современи технологии. Во изминатите години Унисист Инженеринг се етаблира како пожелен партнер на големите индустриски претпријатија во Бугарија.

Види ги сите »