Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Шеф на смена - Производствена логистика, Излезна зона.

04/22/19 назад
Бер-Хелла Термоконтрол ДООЕЛ

Конкурирај

 • Софија
Шеф на смена - Производствена логистика, Излезна зона.

 

Бер-Хелла Термоконтрол е германска компанија која се занимава со производство и развој на електроника за климатизери за автомобили. На глобално ниво компанијата обезбедува работа на повеќе од 1600 вработени кои работат во Германија, САД, Индија, Кина, Јапонија. Наши клиенти се водечки производители на автомобили во светот. Во 2013 година BНТС влезе и на бугарскиот пазар. 

 

За нашиот производствен магацин во Софија (на околу 250 километри од Скопје) бараме Шеф на смена - Производствена логистика, Излезна зона.

 

 

Обврски:

 • Ја распределува работата на магацинскиот персонал според упатствата за работа и нивните надлежности;
 • Врши верификација и контрола за правилното водење на документацијата
 • Го координира и следи протокот на готова продукција од производството кон магацинот, ​​што е потребна за испорака до потрошувачите;
 • Врши проверка на работата на вработените во магацинот ​​според процеси во неговата доделена зона;
 • Ја координира и надгледува работата на вработените во магацинот ​​според правилата за квалитет;
 • Следи за присуството на магацинскиот персонал;
 • Применува и следи за почитувањето на правилата 5S.

 

Барања:

 • Соодветно високо образование - најмалку степен Дипломиран (техничка или друга соодветна специјалност);
 • Најмалку 2 години професионално искуство на слично работно место (автомобилска индустрија и електрониката се предност);
 • Знаење во логистички и производствени процеси;
 • Добро владеење на англиски јазик - писмено и говорно;
 • Вештини за управување со тим;
 • Искуство со MS Excel, MS Outlook. Знаење и работа со специјализиран магацински софтвер;
 • Работа во смени.

 

 • Дипломиран инженер
 • Инженер-магистер
 • -
 • Полно работно време
 • Со работно место

Конкурирај

antoniya.ivanova@bhtc.com
HRBulgaria@bhtc.com

Види ги сите

Фирми

 • Oventrop GmbH & Co. KG KG / Овентроп

  Компанијата OVENTROP е основана во 1851 година и денес е еден од водечките производители на вентили, регулатори и системи за греење и климатизација - термостатски радијаторски вентили и глави; вентили за хидрауличен и температурен баланс; групи за пумпање; филтри, деаератори и вентили за нафтена индустрија; гас - вентили; вентили за вода за пиење; комплетни системи за површинско греење и ладење; цевки и фитинзи за нив; комплетни системи за изградба на соларни инсталации.

 • Wilo Претставништво Скопје, Македонија

  Wilo Претставништво Скопје е претставништво на меѓународно етаблираната германска компанија Wilo Group - водечки производител на пумпи, пумпни системи за греење, климатизација, водоснабдување, отпадни и дренажа води. Со повеќе од 140-годишна историја компанијата е силно посветена на истражување и развој и во последно време се почесто нуди на пазарот комплетни индивидуални решенија, а не само одделни производи.

 • Адара Инженеринг ДООЕЛ

  Адара Инженеринг ДООЕЛ е докажана европска трговска инженеринг компанија со дејност во областа на вакуум – пумпи и системи, водни пумпи и пумпни системи, специјални пумпи и ниско и средно напонска автоматика. Компанијата е официјален застапник за територијата на Македонија на германската компанија BUSCH – европски лидер на вакуум – пумпи и системи.

Види ги сите »