Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Нуди работа / Специјалист по дефектоскопија

03/15/19 назад
Алуком АД, Метал Технолоџи Групација АД

Конкурирај

 • Бугарија
 • Плевен
Специјалист по дефектоскопија

Групација технологија на металите – Ангел Балевски Холдинг АД ги обединува водечките бугарски фабрики во областа на машиноградбата. Холдингот има потврдени клиенти меѓу најголемите индустриски концерни на европскиот пазар.

 

За една од нашите фабрики „АЛУКОМ“ АД – град Плевен бараме одговорен професионалец за работното место:

 

СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ДЕФЕКТОСКОПИЈА

 

Производствената база и канцеларија се наоѓаат во град Плевен, на околу 160 километри од Софија, Бугарија или на околу 410 километри од Скопје.

 

Барања:

- Средно техничко образование;

- Познавање на стандардите ASTM E 94-04 (Стандард за радиографска контрола); ASTM E 155-05 (Стандард за радиографска контрола за алуминиумски и магнезиумски легури); AA-CS-M5-85 (стандард за квалитет на алуминиумски); AA-CS-M6-85 - Радиографија;

- Предност имаат кандидатите со положен курс за професионална подготовка по Дефектоскопија.

Нашиот предлог:

- Многу добра плата;

- Работа во динамична средина;

- Обуки за надградба на квалификацијата и развивање на вештини;

- Социјален пакет - ваучери за храна, исхрана во кантина во работните денови, итн.

 

Ве молиме да аплицирате директно преку копчето за апликација или да го испратите вашето CV на е-пошта: hr@mtgbg.bg, со задолжително наведување на работното место за кое аплицирате.

 • Техничар со средно образование
 • -
 • Полно работно време

Конкурирај

hr@mtgbg.com

Види ги сите

Фирми

 • МаккаБ ДООЕЛ

  МаккаБ ДООЕЛ е подружница на водечката, инженеринг и трговска компанија Филкаб АД од Бугарија, која ја застапува дејноста на фирмата на македонскиот пазар. Филкаб е производствена фирма со дејност снабдување, дистрибуција и трговија со: кабелски производи, електрични апарати и средства за автоматизација, електрични апарати за среден напон и многу други.

 • Мега Инженеринг ДОО

  Мега Инженеринг ДОО проектира, изработува, имплементира системи и средства за автоматизација на технолошките процеси во претпријатија кои работат во областа на прехранбена, хемиска, биотехнолошка, машинска и инженеринг индустрија. Применува индустриски системи и средства за регулација на температура, притисок, влажност, проток, потрошувачка, ниво и концентрација, системи за дозирање, како и системи за управување од високо ниво.

 • Метал Технолоџи Групација АД

  Групација Технологија на металите - Ангел Балевски Холдинг АД е формиран во 1997 година и во неговиот состав влегуваат 3 водечки бугарски леарници: Осам АД во град Ловеч, Алуком АД во град Плевен и Центромет АД во град Враца. Секоја од фабриките на Холдингот има долга историја, докажани традиции и искуство во металуршкиот сектор. Слоганот на фирмата „Една Групација - Многу Можности“ ги претставува обединетите можности и услуги кои ги нудат производствените фабрики на своите клиенти и партнери.

Види ги сите »