Бесплатна претплата

Претплатете се за нашиот билтен и бидете во тек!

Претплата

Билтен на BalkanEngineer

 

Почитувани колеги, за да бидете во тек со новостите и настаните што се случуваат во инженерскиот свет, ве повикуваме да се зачленете за Билтенот на BalkanEngineer.com. Во него ќе најдете систематски информации за водечки компании од различни технички сектори, интервјуа со колеги од браншата, вести за пазарното деби на производи и комплетни решенија, како и детали за интересни и актуелни проекти.

 

Со Билтенот на BalkanEngineer.com:

 - Имате можност да ги читате вестите на својот мајчин јазик;

 - Ќе ви го испраќаме Билтенот целосно бесплатно;

 - Нема да ве измачуваме со спам и повторувачка содржина.

 

Потребно е само да го внесете името и е-маилот. Зачленете се!

Вашето име:

Вашиот е-маил: