Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Tregtia e zgjuar e Energjisë: Me shërbimin "Blerje Energjie Elektrike", klientët tanë mund të përfitojnë nga të gjitha avantazhe

21 february 2024

In Serbian  In Bulgarian  In Macedonian

 

Realiteti i sotëm i tregut kërkon qasje të reja për të përmbushur nevojat e burimeve të energjisë. Në të njëjtën kohë, tregu i lirë i energjisë është pjesë e fushëveprimit të "Marrëveshjes së Gjelbër", e cila synon të arrijë një ekonomi konkurruese neutrale ndaj karbonit deri në vitin 2050, por gjithashtu u jep konsumatorëve mundësinë të bëjnë një zgjedhje të informuar për një furnizues të energjisë. ofrimin e shërbimeve të saj në kushte konkurruese të tregut.çmimet dhe plotësimin e nevojave të klientëve. Smart Energy Trade është një tregtar i licencuar i energjisë elektrike që u ofron klientëve dhe partnerëve të saj shërbimin "Blerje Energjie Elektrike". Kompania është pjesë e Smart Energy – një grup biznesi në fushën e ndërtimit dhe prodhimit të energjisë elektrike nga burimet e rinovueshme të energjisë, si dhe prodhues i paneleve fotovoltaike.

 

 

Grupi i kompanive Smart Energy është i specializuar në fusha të ndryshme të energjisë diellore, gjë që e bën atë një partner të besuar që plotëson kërkesat e klientëve në kontekstin e zhvillimit dinamik të sektorit. Kompania është lider në projektimin dhe ndërtimin e impianteve fotovoltaike me çelës në dorë për Evropën Juglindore.

 

“Shërbimi ynë i Blerjes së Energjisë është i përshtatshëm si për prodhuesit e tregut të lirë të energjisë ashtu edhe për prodhuesit vetëkonsumues. Ne ofrojmë kushte të favorshme duke përgatitur oferta personale të përshtatura për parametrat specifikë të objektit specifik. Nëse termocentrali prodhon më shumë energji sesa konsumon, ne do ta blejmë tepricën, e cila futet sërish në rrjet, me një çmim të favorshëm dhe në kushte konkurruese”, shpjeguan specialistët.

 

Blerja e energjisë elektrike nga Smart Energy Trade përfshin:

 

 - Blerja e energjisë elektrike të prodhuar nga BRE;

 

 - Bashkimi i BRE-ve në grupin balancues të Tregtisë së Energjisë Smart;

 

 - Mbulimi i shpenzimeve të procedurës së regjistrimit;

 

 - Çmimi konkurrues për blerjen e energjisë elektrike nga një prodhues;

 

 - Siguria e pagesave dhe stabiliteti i rrjedhës së parasë;

 

 - Planifikimi dhe parashikimi;

 

 - Menaxhimi i disbalancave (mungesa/teprica e energjisë elektrike për muajin specifik) dhe optimizimi i kostove të balancimit;

 

 - Administrimi i aktivitetit dhe komunikimi aktiv me ERP, ESO dhe institucione të tjera në fushën e energjisë.

 

 

 

Tregu i lirë u jep prodhuesve të energjisë mundësinë për të gjeneruar të ardhura dhe për të optimizuar kostot nga impiantet e tyre të prodhimit. Duke u bashkuar me të, bizneset bëhen pjesë e politikës globale për të mbrojtur planetin duke reduktuar emetimet e karbonit dhe duke arritur një ekonomi "të gjelbër" dhe të qëndrueshme. Për bizneset kjo nënkupton mundësi më të mira financimi, pozicionim më të mirë të kompanisë dhe pavarësi në vendimmarrje.

  

Adresa: Sofia 1407, Lagjja Hladilnika, Rruga Nikola Y. Vaptsarov 35
Telefon: +359 2 962 7151
E-mail: office@smart-solar.euoffice@smartsolar.bg

 

 

Burimi i materialit fotografik: Smart Energy Trade, Smart Energy, canva.com

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »