Abonim falas

Regjistrohu në buletinin tonë dhe mbaj veten të përditësuar

Artikuj

Multiengineering zbaton një qasje japoneze të menaxhimit në proceset e saj, frymëzuar nga "Toyota Way"

02 april 2024

In Bulgarian  In Albanian In Serbian

 

E themeluar në vitin 2002, Multiengineering është vendosur si një autoritet në inxhinierinë mekanike. Ajo dallohet për profesionalizmin e saj në zhvillimin e një game të gjerë sistemesh transporti, makinerish dhe detajesh të specializuara, si dhe në krijimin e pajisjeve teknologjike jo standarde. Aktiviteti i kompanisë plotësohet nga shërbimet e përpunimit të metaleve si prerja me lazer, prerja dhe lakimi me gijotinë, të cilat e bëjnë atë një partner të preferuar për industrinë ushqimore dhe të lehtë.

 

 

“Profesionalizmi që kemi vënë në secilën prej përpjekjeve tona është çelësi i suksesit të Multiengineering. Ne kemi baza prodhimi të teknologjisë së lartë në qytetet e Sofjes dhe Veliko Tarnovo, të pajisura me pajisje industriale moderne, duke kontribuar në prodhim me performancë të lartë dhe efikas. Falë inxhinierëve dhe teknikëve tanë shumë të kualifikuar, ne jo vetëm që mund t'i përgjigjemi shpejt çdo sfide teknike, por gjithashtu nuk ndalemi së kërkuari mënyra për të përmirësuar dhe për të inovuar në punën tonë," komentoi kompania Multiengineering për BalkanEngineer.com.

 

Me një ndjekje të pamëshirshme të inovacionit dhe zhvillimit strategjik, Multiengineering ndjek shembullin e liderëve të industrisë të vendosur globalisht. Veçanërisht bie në sy qasja menaxheriale dhe organizative ndaj procesit të punës, e frymëzuar nga legjenda “Toyota Way”. Ky koncept menaxhimi, të cilin gjigandi japonez i automobilave e zbaton në prodhimin e tij, është adoptuar dhe përshtatur plotësisht nga Multiengineering. “Toyota Way bashkon një sërë parimesh menaxheriale që theksojnë rëndësinë e strategjisë afatgjatë, përmirësimit të vazhdueshëm, investimeve në personel dhe, së fundi, por jo më pak e rëndësishme, zgjidhjes së sfidave themelore për rritje dhe zhvillim të qëndrueshëm”, shpjegoi kompania prodhuese.

 

 

Që nga viti 2007, Multiengineering ka "profesuar" filozofinë e Toyota-s duke prezantuar vazhdimisht parimet e menaxhimit të prodhuesit japonez të automjeteve. Si rezultat, kompania ka qenë në gjendje të optimizojë operacionet e saj prodhuese dhe efikasitetin në çdo aspekt të operacioneve të saj, duke u shndërruar në një lider inovativ, progresiv në industrinë globale.

Parimet e menaxhimit që zbaton kompania prodhuese lider në aktivitetet e saj përfshijnë:

 1. Filozofia afatgjatë
 2. Rrjedhje e vazhdueshme
 3. Shmangia e mbiprodhimit
 4. Edhe ngarkesa e punës
 5. Një kulturë për zgjidhjen e problemeve
 6. Detyra të standardizuara
 7. Kontrolli vizual
 8. Teknologji e besueshme
 9. Udhëheqja
 10. Mjedisi i punës
 11. Partneritetet
 12. Zgjidhja e çështjeve madhore
 13. Vendimmarrja e kujdesshme
 14. Përmirësim i vazhdueshëm

 

Adresë: Sofia 1784, Blvd "Tsarigradsko Shose" Nr 72 (BAS - CPR, OJQ)

Kontaktet: +359 898 523 739; +359  884 924 272

E-mail: office@multiengineering-bg.com  

 

 

Burimi i materialit fotografik: Multiengineering

Artikuj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 18 april 2024RS Electro: Lokalizimi i shpejtë dhe i sigurt i defekteve të kabllove me reflektometrin e ri portativ IRG 400 të Baur

  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje inovative për paravendosje efikase të defekteve të kabllove, mund të zgjidhni reflektometrin portativ të pulsit IRG 400 të Baur. Do ta gjeni në portofolin e kompanisë së dëshmuar RS Electro, e cila është partnere e Baur për tregun vendas. Pajisja përdor metodën e reflektometrisë së pulsit dhe do t'ju ndihmojë të punoni në mënyrë më efikase dhe të besueshme. Si mund t'i lokalizoni kabllot dhe të zbuloni menjëherë ndryshimet në to, si lidhja me aplikacionin BUI-F të Baur do të thjeshtojë rrjedhat tuaja të punës dhe sa lehtë mund të eksportoni rezultatet e regjistruara të matjeve dhe t'i përpunoni më tej ato? Lexoni përgjigjet e këtyre pyetjeve në rreshtat e mëposhtëm.

 • 17 april 2024SpaceCAD: Platforma cloud e Siemens Zel X dixhitalizon proceset e zhvillimit në industrinë e së ardhmes

  Zel X është oferta më e fundit SaaS e Siemens Digital Industries Software i bazuar në renë kompjuterike, e krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe të mesme. Për të ndërtuar mbi ekspertizën e Siemens dhe ofron qasje të bazuar në ueb në grupet e veglave profesionale që përshpejtojnë proceset e prodhimit të pjesëve – nga kërkesa për ofertë deri te dorëzimi i pjesëve. "Softueri profesional mundëson rritjen e fitimeve të projektit dhe kënaqësinë e klientit, zvogëlimin e rrezikut të gabimit dhe kohën e inxhinierisë, dhe me çmimin e tij të përballueshëm, redukton kostot e IT-së së ndërmarrjes," SpaceCAD, një kompani tregtare dhe inxhinierike lider në fushën e zgjidhjeve softuerike dhe një partner zyrtar i Siemens Digital Industries Software.

 • 14 april 2024Filkab Solar: Zgjidhjet inovative diellore të Hanwha Q Cells vendosin një standard të lartë të industrisë për cilësi dhe efikasi

  Sot, kur tranzicioni i energjisë është në ecje të plotë dhe interesi për burimet e rinovueshme të energjisë kudo vazhdon të rritet. Sidomos në lidhje me energjinë diellore, e cila po fiton popullaritet falë inovacioneve që përmirësojnë sistemet dhe çmimeve në rënie që i bëjnë ato të përballueshme. “Për të hapur rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme energjetike, ne duhet të marrim një qasje vërtet globale, gjithëpërfshirëse. Përdorimi i një modeli shumëdimensional që merr parasysh faktorët e ndryshëm të infrastrukturës dhe mjedisit të çdo vendi, si dhe përzierjen optimale të energjisë, ndihmon në sigurimin e qëndrueshmërisë në rrugën drejt neutralitetit të karbonit", tha për BalkanEngineer.com kompania udhëheqëse inxhinierike Filkab Solar.

 • 11 april 2024ETA-SIS: Bllokimi ynë me kod GSM është një zgjidhje inovative për mbrojtje të besueshme dhe kontroll në distancë të aksesit në o

  Bllokimi i kodit GSM, i zhvilluar nga specialisti i dëshmuar në prodhimin e sistemeve të adresave publike, zgjidhjeve të sigurisë dhe pajisjeve personale të njoftimit elektronik ETA-SIS, siguron akses në objekte të ndryshme me anë të futjes së kodit në distancë. "Ajo që është e re dhe e ndryshme në lidhje me bllokimin tonë të kodit është se ai i lejon pronarit të ndryshojë kodin dhe cilësimet e bllokimit nëpërmjet GSM-së së tij. Vetëm ai ka të drejta të plota për të programuar dhe kontrolluar në distancë aksesin në objektet e tij. Sistemi është veçanërisht i përshtatshëm për pronarët që ofrojnë strehim për akomodim të përkohshëm – apartamente, shtëpi për mysafirë, vila, bungalot, bujtina, etj.”, informoi kompania për BalkanEngineer.com.

 • 10 april 2024Shërbimi KMT: Gossen Metrawatt ka zhvilluar një testues të ri multifunksional METRALINE MF për kontrollin e instalimeve elektrik

  Kompania e provuar gjermane e teknologjisë së matjes dhe testimit Gossen Metrawatt ka zgjeruar serinë e pajisjeve matëse me kosto efektive dhe të lehta për t'u përdorur METRALINE, duke shtuar një testues të ri instalimi shumëfunksional. METRALINE MF është i certifikuar CAT III 600 V/CAT IV 300 V, duke siguruar që të gjitha testet e nevojshme për sistemet dhe instalimet elektrike të kryhen në përputhje me standardet aktuale DIN VDE 0100-600 dhe DIN VDE 0105-100. Testuesi portativ, i cili mundësohet nga bateritë, ka një ekran grafik me ngjyra dhe një menu të lehtë për t'u lundruar, duke ofruar funksionim intuitiv dhe të përshtatshëm".

 • 10 april 2024Automatizimi me robotët FANUC rezulton të jetë "ilaçi" i duhur për kompaninë farmaceutike DEMO

  Kompania DEMO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve farmaceutike në Greqi. Për të rritur efikasitetin dhe produktivitetin, menaxhmenti i saj vendosi të automatizojë operacionet e ngarkimit dhe shkarkimit të paketave dhe qeseve plastike gjatë sterilizimit të tyre. Për shkak të dallimeve të konsiderueshme në përpunimin e tabakave të transportit, çantave dhe paketimit, kompania ishte e vetëdijshme se atyre do të kishin nevojë për madhësi dhe lloje të ndryshme robotësh. “DEMO po i drejtohet SABO-s, partnerit të saj prej kohësh për automatizimin dhe robotikën në prodhim, i cili është furnizues dhe instalues ​​i zgjidhjeve industriale të FANUC", tha për BalkanEngineer.com nga zyra lokale e FANUC.

Shiko gjithcka »

Lajme

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »

Ngjarjet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Shiko gjithcka »